Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Veilig Huisje

Welkom bij Veilig Huisje, waar we ons inzetten om jouw veiligheidsvragen te beantwoorden. Ontdek hieronder de veelgestelde vragen over ons assortiment en diensten, waarbij we hopelijk ook antwoord hebben op jouw vraag! Staat jouw vraag er niet tussen? Kun je altijd met ons contact opnemen via info@veilighuisje.nl.

Wat is de levertijd bij Veilig Huisje?

Wil je weten hoe snel je je veiligheidsproducten ontvangt? De levertijd is afhankelijk van Bol.com, maar we hebben producten geselecteerd met snelle bezorgopties voor jouw gemak.

Hoe selecteren we de producten?

Hoe selecteren we onze producten? Veilig Huisje kiest op basis van prijs, kwaliteit en klantbeoordelingen. Zo ben je verzekerd van de beste producten voor jouw veiligheid.

Wil je samenwerken met Veilig Huisje?

Wil je samenwerken met Veilig Huisje? Neem contact op via info@veilighuisje.nl. Samen streven we naar een veiligere leefomgeving voor iedereen. Wie weet dat we voor elkaar wat kunnen betekenen!

Retourneren en productinformatie?

Voor retourneren of meer informatie over een product, verwijzen we je naar Bol. Wij hebben namelijk zelf niet het beheer over de producten en dus ook niet de verzending in de hand. Op Bol. vind je alle details die je nodig hebt voor een soepele ervaring.

Was is het verhaal achter Veilig Huisje?

Wie is Veilig Huisje? Ontstaan uit 4 studenten van het Saxion in Enschede, hebben wij deze website gebouwd om jou te voorzien van de beste veiligheidsinformatie en producten.

Hoe mijn huis veiliger maken met Veilig Huisje?

Is het mogelijk om je huis gemakkelijk veiliger te maken? Absoluut, dankzij onze zorgvuldig geselecteerde producten op de website. Bekijk daarom onze homepage om via daar verder te navigeren op onze website en de veiligheid toppers te ontdekken!

Er staat geen link bij een product, wat nu?

Als er geen link achter een product zit, geen zorgen! Neem contact op met info@veilighuisje.nl, en we zorgen ervoor dat de link zo snel mogelijk wordt toegevoegd.

Veilig Huisje heet je welkom en hoopt dat we de veelgestelde vragen zo hebben ingericht om op jouw vraag ook een antwoord te geven. Veilig Huisje is de website waar het assortiment speciaal voor jou is samengesteld. Jouw veiligheid staat bij ons voorop. Samen bouwen we aan een veiligere en zorgeloze leefomgeving.